Fleetpartner

Fleetpartner

Donckers onderhoudt – dank zij haar distributie-afdeling – reeds 70 jaar persoonlijke en zakelijke contacten met tal van onze Belgische collega’s. Dit resulteert in een door talloze jaren opgebouwd wederzijds vertrouwen, dat we dan ook ten zeerste koesteren.

Tevens kunnen we bogen op even veel jaar ervaring in de verkoop van alle mogelijke types banden aan eindgebruiker via onze eigen bandencentrales. Of het nu gaat om een kruiwagenbandje of om de grootst mogelijke wegenbouw band, of afgeleide producten en diensten zoals velgen, uitlijnen, herstellingen en zo meer : grondige kennis van alle banden-gerelateerde materie is bij Donckers aanwezig.

Donckers investeerde daarenboven veel energie in de opbouw van haar eigen organisatie naar de belangrijkste Belgische vloten toe, waardoor we ons probleemloos kunnen meten met de grootste spelers in deze nationale markt. En dankzij een volledig op maat geschreven eigen IT-platform, onderhouden door haar eigen IT-afdeling, vormt inspelen op de nieuwste computer-technische noden voor Donckers geen drempel meer.

De bandensector waarin onze ouders of grootouders opgroeiden, is dan ook de afgelopen decennia gigantisch geëvolueerd. De verwachtingen en eisen van onze klanten, verplichtingen naar overheid en milieu, investeringen in IT en voorraad, de problematiek rond personeelsbeheer en internet-verkoop doen ons soms het hoofd tollen.

Wanneer een bandenspecialist in deze steeds complexer wordende markt advies of ondersteuning zoekt, blijkt Donckers dankzij de bovenvermelde belangrijke troeven een ideale gesprekspartner. Vrijblijvend en volledig in vertrouwen zijn we dan ook steeds beschikbaar om U met raad en daad bij te staan. Sinds de oprichting van het “Donckers Fleetpartnership” in 2009, vervoegden reeds 17 bandencentrales onze organisatie. Neem gerust vrijblijvend contact op met onze groothandel voor meer uitleg of ’n afspraakje : U bent steeds van harte welkom !

© 2024 Donckers bandencentrale | webdesign by Procor | GDPR