Donckers

Donckers

Donckers is een van de grootste bandenspecialisten in België. In de regio groot-Antwerpen alleen, bieden we maar liefst 11 centrales aan, verspreid van het Waasland tot de Kempen. Donckers is gespecialiseerd in de vervanging en herstelling van personenwagen-, bestelwagen- en SUV- banden, alsook velgen, uitlijnen, vervanging van de remmen en schokdempers. Maar ook de kleinste kruiwagenband tot de grootste vrachtwagen-, land- of wegenbouw banden vallen binnen onze expertise.

Donckers heeft een kwalitatief zeer hoogstaand en snel groeiend netwerk van maar liefst 22 vestigingen. De montageruimten zijn uitgerust met de allernieuwste elektronische apparatuur, om zo de beste kwaliteit en snelste service te waarborgen. In de vestiging te Schoten kunnen maar liefst 40 voertuigen gelijktijdig geserviced worden. Het is dan ook officieel de grootste bandencentrale van Europa!

Donckers verdeelt alle gekende bandenmerken, en is exclusief nationaal verdeler voor General Tire en Mabor, beide geproduceerd in Europa door een van ’s werelds grootste fabrikanten. Verder bekwam Donckers in 2014 het nationale dealership van het Duitse velgenmerk RIAL, gekend voor uiterst gedegen kwaliteit en vakmanschap zoals met van volledig Europees geproduceerde goederen mag verwachten.

In de vestigingen van Donckers treft U gemiddeld zo’n 6000 nieuwe banden uit voorraad aan, een stock die dagelijks aangevuld wordt vanuit het centraal magazijn, waar de filialen uit een voorraad van zo’n 200.000 beschikbare banden kunnen putten.

© 2023 Donckers bandencentrale | webdesign by Procor | GDPR